14.08.2023 23:31 424 0

Svētdien, 13. augustā noslēdzām pēc kārtas jau 9. TRACKDAY.lv RX KART sezonu!

 

VV klasē nekādas lielās intrigas nenotika un Kristofers Caune atkal pierādīja savu meistarību, uzvarot 3 posmos no četriem, kuros viņš piedalījās, kļūstot pārliecinoši arī par čempionu!!! Otrais posmā un sezonas kopvērtējumā - Ričards Alekss Švaglis, bet uz trešo vietu kopvērtējumā izdevās izlauzties vienam no seriāla pensionāriem - Edijam Cukuram! Noslēdzošajā posmā Edijs palika ceturtais, bet trešo vietu izcīnīja Vadims Berfelds!

 

Smago klasē cīņas jau bija skarbākas, bet lai arī finālā pēc incidenta ar Zinti Grandbergu, nācās atkrist un 6. vietu, čempiona titulu tomēr izdevās izcīnīt Andrim Lielgalvim, otrais kopvērtējumā ierindojās Zintis Grandbergs, bet trešais - Gatis Glāznieks! Nevienam no trijotnes uz beidzamā posma pjedestāla gan beigās neizdevās uzkāpt. Par posma uzvarētāju kļuva debitants Jānis Hāns, otrais - Mareks Astašovs, bet trešais - Atvars Saliņš!

 

Paldies visiem dalībniekiem par dalību, tiesnešiem/palīgiem par izturību un atsaucību un trases personālam - par pacietību un sagatavoto tehniku!

 

Tiekamies apbalvošanas ceremonijā jau sestdien, plkst. 20:30!